ByKuS.OrG

ONLINE OYUN => Silkroad Online => : antonyon June 24, 2009, 03:27:05 AM

: Silkroad hataları ve çözümleri
: antonyon June 24, 2009, 03:27:05 AM
(http://img181.imageshack.us/img181/992/39223171ux7.png)

Bu hatayı aldığınızda güncel dosyaları Silkroad klasörü içine tekrar atıyoruz Framework 2.0 ı yükledikten sonra

Trial Reset programını tarif edildiği gibi uyguluyoruz.

(http://img181.imageshack.us/img181/9018/21168741ze6.png)

Bu hatayı aldığımızda güncel botumuzu kuruyoruz tekrar aynı hata ile karşılaşılırsa Trial Reset programını uygulayarak oyuna girebilirsiniz.

(http://img515.imageshack.us/img515/8236/85179770my5.png)

Silkmindi açamayanlar yukarıdaki hatayı alırsanız mscoree.dll dosyasını indirerek programı çalıştırabilirsiniz

(http://img515.imageshack.us/img515/3999/50842804mu1.jpg)

Trial reset programını açmaya çalıştığınızda yukarıdaki hatayı alıyorsanız bilgisayarınızda bu programa benzer bir program var demektir.Genellikle format ile çözülür.


(http://img219.imageshack.us/img219/3175/52737653pk8.jpg)

Bu hatayı aldığınızda yapacak hiçbirşeyiniz yok oyun kapalıdır bu sebepten dolayı bu hata mesajını alıyosunuz.

Eğer tbot ile oyuna girmeye çalışırken çıkıyorsa ve oyunun kapalı olmadığından eminsek tbotu silip tekrar kurup clienti bota tanıtmalıyız.

Eğer bu yollarda olmaz ise host dosyasını eski haline getirin.Sorun ortadan kalkacaktır

(http://img219.imageshack.us/img219/4048/74199712dk8.png)


Bu hata bilgisayarınızla ilgi bir program ama bu konu hakkında araştırmalarım sürmektedir

(http://img181.imageshack.us/img181/4951/13329313by0.jpg)


Bu hatayı bilgisayarınızın ekran kartının driverlarını yükleyerek ve ekran kartını update ederek çözebilirsiniz .

Birde Parite.B adlı virüs bilgisayarınıza bulaşmışsa bu hata çıkıyor iyi bir antivirüs ile bu virüsü yok edip bilgisayarınıza restart atıp oyuna girebilirsiniz.


(http://img181.imageshack.us/img181/6943/87733348md7.jpg)


Arkadaşlar bu bir Softmod hatasıdır,bu hatayı aldığınızda en güncel dosyalarla çalışmalısınız.

(http://img181.imageshack.us/img181/424/62843932ox8.jpg)

Bu hatayı aldığınız zaman güncel softmod dosyalarını silkroadonline klasörü içine atınız ve masaüstündeki kısayol clientine tıklayarak oyunu update ediniz

sorun kalmayacaktır...


(http://img181.imageshack.us/img181/4558/33312879qc6.jpg)


Silkroad oyununun içerisindeki Media.pk2 dosyalarının hasar görmesinden yada kullandığınız herhangi bir programın bu dosyaları silmesinden kaynaklanabilir

silkroadın yeniden kurulması hatayı ortadan kaldıracaktır.



(http://img181.imageshack.us/img181/4070/14241272nu9.png)


Bu hata oyuna bağlantı kurulamadı hatasıdır.Bağlantınız kopmuş olabilir veya oyun kapalı olabilir.


(http://img515.imageshack.us/img515/2610/91057563fh3.png)

Resimdeki yazıdan da anlaşıldığı gibi eski versiyonla oyuna girmeye çalıştığımızı söylüyor

Bu hatayı alınca SOFTMOD un yeni versiyonunu kullanmalıyız.


(http://img219.imageshack.us/img219/595/64302452iu7.png)


Bu hatayı genelde Tbotta alıyoruz ve aldığımızda tamam yazısına basmadan hatayı kenarı çekiyoruz yada botu silip en son versiyonunu yükleyerek yatayı gideriyoruz.

Olmadıysa tbotu silip tekrar kurup clienti bota tanıtmalıyız.


(http://img181.imageshack.us/img181/7978/22057415za6.png)


Bu hatayı aldığımızda oyunu ilk açarken load gameden Sro clientini tanıtmalıyız.Eğer hala geliyorsa eski veya bozuk client i tanıtmışız demektir.Doğru client olduğuna eminseniz tbotu silik tekrar kurmalısınız.


(http://img515.imageshack.us/img515/540/50928592co0.png)

Bu hata internet bağlantınızın yavaşlamasından yada kopmasından kaynaklı bir hatadır.Genellikle internet cafelerde yada internet bağlantısının paylaşıldığı PC lerde görülür ama evde tek kullandığınızdada oluyorsa modem ve modem tesisatını gözden geçirmelisiniz.

Oyun alarm veriyor bağlantı koptu diyor ve zaten 2 - 3 saniye sonrada DC oluyorsunuz.
     
: Ynt: Silkroad hataları ve çözümleri
: hsnecesa September 06, 2009, 02:11:02 AM
arkadaş bende c:\prgram fıles \silkroad\map.pk2 htasını veriyor lütfen yardım yeniden yüklesemde oluyorrr :agla :agla
: Ynt: Silkroad hataları ve çözümleri
: hsnecesa September 06, 2009, 02:15:00 AM
sonra tamam diyorum pack fıle open faile ... die bişe gelio
 :agla :agla
: Ynt: Silkroad hataları ve çözümleri
: antonyon September 10, 2009, 04:50:09 PM
virüs programınızın adı ne

ve işletim sisteminiz?
: Ynt: Silkroad hataları ve çözümleri
: torrescan February 15, 2010, 08:20:35 PM
abi yha bende sroda böle bi hata aliyom  Runtime error program E: /Silkroad/Silkroad.exe 
R6002
-floating point support  not loaded  :agla :agla :agla :agla :agla
: Ynt: Silkroad hataları ve çözümleri
: antonyon April 01, 2010, 08:54:38 PM
Yanlış sürücüye yüklemişsin silkroadı c ye yükle
: Ynt: Silkroad hataları ve çözümleri
: antonyon April 14, 2010, 06:27:48 PM
silkroad ile sorularınız için [email protected] ekleyebilirsiniz...
: Ynt: Silkroad hataları ve çözümleri
: ascesed September 25, 2010, 07:05:35 PM
Benim sro da yaklaşık 2 haftadır aynı hatayı alıorm  "The server is going inspection or updates pls........" falan filan 2 sefer sildoim kurdum

 İşlemci:İntel dual core prccessor 3600+ 2.01 GHz

 Ram:1.5 gb

 Ekran kartı :ATI Raedon 4530 HD 1 gb

 Lutfen yardım....